top of page

Bryllupskage Prøvesmagning

 

En Hyggelig Atmosfære, Lækre Kager og en Fantastisk Oplevelse!

Et Eksklusivt Møde for at diskutere jeres bryllupskage i alle detaljer​!

Deltag i vores kagesmagning, hvor I kan nyde en varm og indbydende atmosfære, forkæle jer selv med et udvalg af lækre kager og vise interessante detaljer om bryllupskager.

Vores mål er at skabe en sød start på jeres nye livsrejse og gøre denne oplevelse mindeværdig og fornøjelig.​​​​​

sticker 1.png

  Prøvesmagning tidsplanen for 2025 bryllupskager  

December 2024

Lørdag

 

 

 

 

14/12 11.00-12.00(reserveret)

14/12 14:30-15:30(reserveret)

December 2024

Søndag

 01/12  14:30-15:30(reserveret)

08/12 11.00-12.00(reserveret)

08/12 14:30-15:30

15/12 11:00-12:00

15/12 14:30-15:30

Januar 2025

Lørdag

 

10/1 11:00-12:00

10/1 13.30-14.30

18/1 11.00-12.00(reserveret)

18/1 13.30-14.30(reserveret)

25/1 11:00-12:00

25/1 14:30-15:30

Janura 2025

Søndag

 

 

 

26/1 11:00-12:00

 

26/1 14:30-15:30

Februar 2025

Lørdag

 

01/2 11:00-12:00

01/2 14.30-15.30

08/2 11.00-12.00

08/2 14.30-15.30

15/2 11:00-12:00

15/2 14:30-15:30

Februar 2025

Søndag

02/2 11:00-12:00

02/2 14.30-15.30

09/2 11.00-12.00

09/2 14.30-15.30

16/2 11:00-12:00

16/2 14:30-15:30

På vores kagesmagningsmenu vil I prøve 5 forskellige kager, 7 forskellige mousser, 3 forskellige smør creme, og kombinationerne fra os og din fantasi vil være ubegrænset. 

* I løbet af en times møde vil vi drøfte alle detaljer vedrørende din bryllupskage, herunder pris, kagedesign, struktur,smagskombinationer, pakke- og leveringsmuligheder samt skæreservice og meget mere.

* Du bedes at betale 180kr/per.person depositum når vi har bekræftet din reservation. 

*  Book din tid ved- (Skrive med basic informationer: et pars navn, bryllupsdato, receptionens placering, ca. gæstenummer til kagen)

   --Fill up booking form og send.

   --Email: echo@sweetlab.dk 

   --Facebookbesked på Sweet Labs facebookside

   --Tekstbesked til 93 93 22 21

 Book Prøvesmagning  Form

(reception location)

Tak for indsendelsen!

bottom of page